08-590 318 18
info@vasbyfukt.se

Mögel, Fukt- & Vattenskador

Misstänker du att du drabbats av en vattenskada? Kontakta oss! Likaså om du konstaterar att en vattenskada har inträffat – eller om du är orolig för att ditt hus eller din lägenhet riskerar att få mögel i framtiden.
Hör av dig till oss på Väsby Fukt så hjälper vi dig med omfattningsbesiktningar, friläggning för åtkomst av den vattenskadade ytan, avfuktning, fuktprovtagning, upprättande av nödvändiga protokoll, kostnadskalkyl för det drabbade utrymmet och mycket mer. Vi utför även mögelsaneringar.
Vi på Väsby Fukt har stor kunskap om mögelsanering och skador orsakade av fukt och vatten. Vi har mer än 30 års gedigen erfarenhet av branschen, där just fuktskador varit vårt fokus
Att arbeta med fuktskadehantering innebär många möten, mejl och telefonsamtal mellan de inblandade parterna: försäkringsbolag, byggföretag, förvaltare och privatpersoner. Vi prioriterar säkerhet i handläggningen och engagerar oss i ditt ärende.
Mögel fukt vattenskador väsby fukt

Vi hjälper dig bland annat med

Du får hjälp med omfattningsbesiktningar, friläggning för åtkomst av vattenskadad yta, avfuktning, fuktprovtagning, upprättande av protokoll, kostnadskalkyl gällande drabbade utrymmen och mycket mer. Vi utför även mögelsaneringar.

Har du drabbats av en vattenskada?
Kontakta oss för konsultation.

Vad våra kunder tycker om oss

”Vi fick slita ut hela badrummet efter en fuktskada. Kändes tryggt att ha Väsby Fukt där, som är proffs på just mögel och som gjorde en jättefin renovering. Tack!”
”Toppenbra snickare, som kom i tid och gjorde precis det vi gjort upp om. Noggranna och trevliga killar!”
Krister
Rosersberg
Lisa
Sigtuna

Misstänker du att ditt hem riskerar att drabbas av fuktskador? Vi besiktigar och gör upp åtgärdsplaner.

Kontakt
08-590 318 18
info@vasbyfukt.se
Verkavägen 101
195 95 Rosersberg
aaa kredit väsby fukt
Vi stöttar stolt
SE We support Team Rynkeby - BronzeNattvandrarna 2023
crossmenu