08-590 318 18
info@vasbyfukt.se

Våtrum

När det gäller plattsättning är inget arbete för enkelt eller för svårt – våra skickliga plattsättare utför alla jobb med samma precision. Självklart uppfyller vi kraven för gällande branschregler. Ni hittar oss på Byggkeramikrådets hemsida för godkända entreprenörer.
Våra hantverkare är lyhörda, varsamma, noggranna och ansvarstagande, precis som det krävs av den som arbetar med vattenskador i privata hem. Vi har många fina referenser när det gäller byggprojekt både hos privatpersoner och i kommersiella fastigheter.
Allt fler väljer att renovera sina våtrum med täckande plastmatta på golv och vägg. Vi har mattläggaren för dig! Vi anlitar enbart mattläggare som är auktoriserade för våtrum. Med vår långa erfarenhet av de skador som orsakas av fukt och mögel, är det givetvis vår högsta prioritet att kundernas badrum uppfyller alla krav på fuktskydd.
väsby fukt kakel våtrum

Har du drabbats av en vattenskada?
Kontakta oss för konsultation.

Vi hjälper dig bland annat med

Du får hjälp med omfattningsbesiktningar, friläggning för åtkomst av vattenskadad yta, avfuktning, fuktprovtagning, upprättande av protokoll, kostnadskalkyl gällande drabbade utrymmen och mycket mer. Vi utför även mögelsaneringar.

Misstänker du att ditt hem riskerar att drabbas av fuktskador? Vi besiktigar och gör upp åtgärdsplaner.

Kontakt
08-590 318 18
info@vasbyfukt.se
Johanneslundsvägen 3
194 61 Upplands Väsby
aaa kredit väsby fukt
Vi stöttar stolt
SE We support Team Rynkeby - BronzeNattvandrarna 2023
crossmenu